2019 Conference Schedule

  • 2019 Conference Schedule

     

    Wednesday

    10am-6:30pm Conference Check In

    1-4pm Pre Cons

    4:30-5:30pm Meetings

    7-7:30pm Opening Session

    7:30-9pm Keynote: Jo Schladale

    9:30-10:30pm Evening Networking Session

    Thursday

    6-7am Yoga

    7-8am Breakfast, Exhibit Hall Opens

    8-8:30am Opening Remarks

    8:30-10am Keynote: Monique Howard

    10:30-11:30 Block 1: 60 min workshop (12)

    12-1pm Block 2: 60 min workshop (11)

    1-2:30pm Lunch and Award

    3-4pm Block 3: 60 min workshop

    4:30-5:30pm Block 4 60 min workshop

    8-9:30pm Evening Networking Activity

    Friday
    7:30 – 9:00 Roundtable Breakfast, exhibit halls open and Checkin

    9-9:30am Keynote: Stephanie Zapata

    11:00 – 12:00pm Block 5: 60 min workshops (11)

    12:00 – 1:30pm Lunch and Award

    2:00 – 3:00pm Block 6: 60 min workshops (11)

    3:30 – 4:30pm Block 7: 60 min workshops (11)

    5:00 – 6:00pm Block 8: 60 min workshops (5)

    8:00 – 10:00pm Evening Activity

    Saturday

    9-10am Block 9: 60 min workshops

    10:30-11:30am Block 10: 60 min workshops

    12-1pm Closing Session

Follow the Latest Conference News:

PageLines